Nail Art Rotterdam Bruidsfeest bij Flavour Visagie!

Meld je aan met al je collegas en vriendinnen bij Flavour Visagie!.

Nail Art Rotterdam Bruidsfeest bij Flavour Visagie!

Meld je aan met al je collegas en vriendinnen bij Flavour Visagie!.

3 leeg

leeg.

Nail Art 8-16 Jaar

Meisjes van 8 t/m 16 jaar kunnen hun nail-art feestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie te Rotterdam vieren in de vorm van een nailart workshop met manicure.


De nagelstylistes beginnen het nail-art feestje met een manicure die de meisjes zelf en met behulp van onze nagelstylistes zullen gaan doen. Tijdens het nagelfeestje worden natuurlijk ook de nagels gelakt en versiert d.m.v. stempels, glitters en meer.

Na afloop van het nagelfeestje gebruiken we een heerlijke handcrème om droge handen te voorkomen en de handjes heerlijk te laten ruiken en krijgt iedere deelnemer van het nail art feestje een leuk presentje mee naar huis.

 

Wanneer u hier naar beneden scrolt vindt u alle prijsinformatie:

 

 

 

Inschrijven

 

 

 

Wilt u een make-up prinsessenfeestje voor kinderen tussen de 4 en de 8 jaar? Ook dat is mogelijk.

 

info.

Het nagelfeestje in onze studio in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 8 en de 16 jaar. Wilt u tijdens het nail art feestje ook de haren van de meisjes laten doen, dan kost dat €8,50 p.p. extra. Ook is het mogelijk voor dezelfde meerprijs om de meisjes te laten opmaken. Wanneer gewenst is het soms ook mogelijk om het nagelfeestje bij u thuis te houden. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden. Het is tevens mogelijk om het feestje in een salon in Zuid-Holland te organiseren.

De dag en het tijdstip van het visagie kinderfeestje in Zuid-Holland spreken we in overleg af. U kunt de make-up workshop combineren met een fotoshoot.

 


Het beautyfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 10 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van nagellak, en bijbehorende producten en versnaperingen.
De fotoshoot wordt gedaan door een professionele fotografe. Iedere deelnemer krijgt één portretfoto en één groepsfoto naar keuze digitaal toegestuurd. De kosten voor de fotoshoot bedragen €17,50 per kind. Minimaal zes deelnemers.

 

pays

 

 

 

 

 

Inschrijven voor Nail Art.

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn HIER te vinden.

 U dient deze veld in te vullen.


Met hoeveel personen wilt u reserveren?


Welke datum komt u het best uit?


Uw voornaam en achternaam is verplicht.


Graag een correct emailadres invullen


Adres is een verplicht veld.


Geen correct nummer ingevuld.


Geen correct nummer ingevuld.
Photoshoot


Inclusief of exclusief photoshoot?.