Natuurlijk behandelingen op het gezicht & microdermabrasie
women only

Bij Flavour Visagie kun je ook terecht voor natuurlijke gezichtsbehandelingen van Oolaboo. Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bioactieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Een gezichtsbehandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de natuurlijke gezichtsbehandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

Goed om te weten

 • Dag en tijdstip in overleg
 • Woman only

Voor een impressie van ons werk kijk op onze Facebook of Instagram pagina.

Bekijk onze
online agenda

En boek eventueel direct uw gewenste tijdstip. Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heb je een vraag?

Alle vragen zijn welkom! We zullen jou zo spoedig mogelijk antwoorden.

Prijzen

Wordt geholpen door een senior of een junior schoonheidsspecialiste van Flavour Visagie. Prijzen zijn per persoon en mocht je meer informatie willen ontvangen dan horen wij het graag.

 

Voorkeur voor een schoonheidsspecialiste?

 of  

Senior schoonheidsspecialisten oolaboo behandelingen

30 minuten – Geschikt voor alle huidcondities

De meet and treat bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met Oolaboo en Flavour Visagie, dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuisgebruik.

Indien er voor de Oolaboo truffle lijn gekozen wordt tijdens deze behandeling is er een bijbetaling van €10,00

30min – Geschikt voor alle huidcondities m.u.v. rosacea en exceem

De quick deep peel treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor huiden die aan de oppervlakte een flinke boost kunnen gebruiken, zoals flink verhoornde huiden, huiden met beginnende lijntjes of oppervlakkige littekens. Tijdens een 5 weken durende korte, doch resultaatgerichte kuur, wordt de opperhuid zeer intensief behandeld.

Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur een selectie van producten voor thuisgebruik. Doordat de behandelingen zeer kort op elkaar worden afgestemd, is het resultaat nog verbluffender en houd je ook zichtbaar langer plezier van huidverbeteringen.

Vraag je specialist naar de mogelijkheden.

45 minuten – Geschikt voor couperose, rosacea, eczeem & rode en weerstandloze huidcondities en mensen met een parfum allergie.

De belangrijkste focus tijdens deze behandeling is de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe en agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Tijdens deze behandeling krijg je een dubbel kalmerend masker. Te beginnen met een korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker, waarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker, dankzij o.a. het gepatenteerde bioactieve ingrediënt IBR CalmDeAge (een concentraat afkomstig uit de zaden van de dadelpalm).

Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van cosmetische voedingssupplementen om de problemen van roodheid, couperose, rosacea en eczeem van binnenuit te behandelen.

45 minuten – Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne

De quick deep peel treatment staat voor een korte, zeer effectieve skin boost treatment en zorgt voor een enorme verbetering van de huid. We richten ons d.m.v. een oppervlakte reiniging en een zeer intensieve peeling op het effectief verwijderen van verhoornde cellen, verminderen van lijntjes, rimpeltjes en lichte littekens. Daarnaast zal er een stimulering van de doorbloeding plaatsvinden waardoor de toevoer van zuurstof en voedingstoffen verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

Dankzij deze behandeling krijgt de huid weer een mooie en egale opperhuid en een fantastische natuurlijke glow. De quick deep peel treatment zorgt er tevens voor dat de collageen stimulerende ingrediënten van de beschermende producten, waarmee de behandeling wordt afgesloten, nog beter naar de juiste plek in de huid worden getransporteerd en je ook langer/intensiever profijt hebt van het productgebruik thuis.

60 minuten Geschikt voor alle huidcondities

De authentic treatment geeft je een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij je huidconditie.

Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd essential cocktail, ook weer speciaal voor jou geselecteerd, om je huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer straalt met een nieuwe frisheid. Gedurende deze behandeling kan er extra aandacht besteed worden aan de lijntjes rondom de ogen met behulp van de ageless moisturizing & cooling eye pads.

75 minuten – Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid

Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat te ervaren, is deze behandeling ontwikkeld. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert en eindigt met een handscrub en een handpakking. Na de oppervlakte en diepte reiniging volgt een 2-fasen gezichtsmassage, namelijk; Shiatsu drukpuntmassage, uitgevoerd met 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd ‘essential cocktail’.

Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders met exclusieve en effectieve massagegrepen. Voordat het geweldig geurende truffle masker wordt opgebracht en je een decolleté- pakking krijgt, zal er eerst extra aandacht besteed worden aan de ogen d.m.v. een anti-aging oogbehandeling met ageless moisturizing & cooling eye pads.

Wanneer je huid alle bioactieve werkstoffen uit het masker opneemt ontvangen je handen en heerlijke handmassage. Er wordt afgesloten met een specifieke penceelmassage rond de ogen. De producten welke worden gebruikt hebben een exclusieve samenstelling hebben van witte truffel, Zwitserse appel en arganstamcellen, deze hebben een anti-verouderende en rimpelvullende werking. De antioxidanten en vitamines helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen, waardoor je huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet!

70 minuten – De luxe smart firm treatment is geschikt voor huiden met stress, huidveroudering, dehydratatie en voor ondersteuning na botox/fillers

De behandeling richt zich op het vertragen van huidveroudering en de ondersteuning na Botox- en/of filler injecties. 

De innovatieve producten van Smart Aesthetics zorgen ervoor dat de huid compacter, gelift en gevoed wordt en dat rimpels en lijntjes verminderen. 

De Japanse gezichtsmassage zorgt voor een natuurlijke facelift. Deze massage is geÏnspireerd op KOBIDO massagetechnieken. (KOBIDO is Japans voor ‘de weg naar de schoonheid’. Deze eeuwenoude gezichtsmassage vindt haar roots in de Traditionele Chinese Geneeskunde, net als Shiatsu. 

De volgende drukpunten worden geactiveerd tijdens de behandeling:

 • Dunne darm (bevordert het verteren van voedsel)
 • Dikke darm (bevordert de stoelgang)
 • Maagmeridiaan (bevordert het functioneren van de maag)
 • Gouverneurmeridiaan (beinvloed de werking van de hersenen, wervelkolom, centraal zenuwstelsel en voortplantingsstelsel)
 • Blaasmeridiaan
 • Galblaasmeridiaan

Aanvullend wordt er een vitamine A ampul aangebracht die de huid een krachtige, direct zichtbare boost geeft en tevens een luxe handmasker. 

Tijdens deze behandeling worden er tevens onzuiverheden verwijdert.

Met deze ultra luxe en huidverbeterende behandeling gebeurt er veel in je huid, terwijl jij heerlijk ligt te ontspannen. 

Na afloop voelt je huid frisser, steviger en stralender en ben je helemaal relaxt.

Senior schoonheidsspecialisten behandelingen

15 minuten

Onze huid vernieuwt zich normaliter iedere 30 dagen. Tijdens het ouder worden, vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe teint krijgen en er ontstaan fijne lijntjes. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie is een diep penetrerende, intensieve mechanische peeling. Deze is zacht op de huid, maar effectief in het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor ademt de huid beter en worden de ingrediënten van de gebruikte huidproducten beter geabsorbeerd door ook de diepste huidlagen, die snel beginnen met regenereren.

 

Direct zichtbare resultaten van de Microdermabrasie behandeling:

 • Minder diepe rimpels
 • Minder verstoppingen
 • Frissere teint
 • De huid is beter doorbloed
 • Kleinere poriën en een soepelere huid
 • De huid voelt zachter, doordat de dode huidcellen zijn verwijdert
 • De huid word steviger, daar de aanmaak van het steunweefsel ofwel collageen is gestimuleerd

 

55 minuten

Onze huid vernieuwt zich normaliter iedere 30 dagen. Tijdens het ouder worden, vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe teint krijgen en er ontstaan fijne lijntjes. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie is een diep penetrerende, intensieve mechanische peeling. Deze is zacht op de huid, maar effectief in het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor ademt de huid beter en worden de ingrediënten van de gebruikte huidproducten beter geabsorbeerd door ook de diepste huidlagen, die snel beginnen met regenereren.

 

Direct zichtbare resultaten van de Microdermabrasie behandeling:

 • Minder diepe rimpels
 • Minder verstoppingen
 • Frissere teint
 • De huid is beter doorbloed
 • Kleinere poriën en een soepelere huid
 • De huid voelt zachter, doordat de dode huidcellen zijn verwijdert
 • De huid word steviger, daar de aanmaak van het steunweefsel ofwel collageen is gestimuleerd

 

Inhoud van de microdermabrasie behandeling 55 minuten:

 • Het reinigen van de huid
 • De microdermabrasiebehandeling
 • Het aanbrengen van de elixer
 • Het aanbrengen van de dag- of nachtcreme

Aan het eind van de behandeling krijgt u van ons een sachetje mee van een luxe Oolaboo masker, om dezelfde avond nog op te brengen.

70 minuten

Onze huid vernieuwt zich normaliter iedere 30 dagen. Tijdens het ouder worden, vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe teint krijgen en er ontstaan fijne lijntjes. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie is een diep penetrerende, intensieve mechanische peeling. Deze is zacht op de huid, maar effectief in het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor ademt de huid beter en worden de ingrediënten van de gebruikte huidproducten beter geabsorbeerd door ook de diepste huidlagen, die snel beginnen met regenereren.

 

Direct zichtbare resultaten van de Microdermabrasie behandeling:

 • Minder diepe rimpels
 • Minder verstoppingen
 • Frissere teint
 • De huid is beter doorbloed
 • Kleinere poriën en een soepelere huid
 • De huid voelt zachter, doordat de dode huidcellen zijn verwijdert
 • De huid word steviger, daar de aanmaak van het steunweefsel ofwel collageen is gestimuleerd

 

Inhoud van de microdermabrasie behandeling 70 minuten:

 • Het reinigen van de huid
 • De microdermabrasiebehandeling
 • Het aanbrengen van het masker
 • Schouder/nek- of handmassage
 • Hals massage
 • Het aanbrengen van de elixer
 • Het aanbrengen van de dag- of nachtcreme

va 60 minuten

Wat is microneelding?

Micro needling therapie is een behandeling waarbij met behulp van een vibrerende, computer gestuurde skinneedling pen minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt de celdeling en de aanmaak van collageen gestimuleerd. Hierdoor word de huid sterker, elastischer en egaler. Daarnaast zorgen de gemaakte gaatjes in de huid ervoor dat de aangebrachte voedingsstoffen zoals o.a. hyaluronzuur extra goed opgenomen worden.

De Skin needler behandeling is in te zetten bij de volgende huidproblemen:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Niet egale huidstructuur – grove poriën, littekens e.d.
 • Vermoeide uitstraling
 • Huidverslapping
 • Vocht- en voeding tekorten in de huid
 • Couperose
 • Hyperpigmentatie / zonschade

 

Resultaat:

 • Minder lijntjes & rimpeltjes
 • Egalere huidstructuur
 • Betere huidbarriere
 • Stevigere & elastischere huid
 • Voeding optimalisatie
 • Direct na de behandeling:
 • Kan de huid lichte matige roodheid vertonen en warm aanvoelen

Vermijd directe blootstelling aan de zon en vermijd bloedstimulerende activiteiten.

De huid bevind zich in een ontstekingsfase gedurende 72 uur, gebruik daarom de mee gegeven aangepaste skin care.

 

Micro needling behandeling:

 • Gezicht, incl. hals €125,- 60 minuten (de hals behandelen wij gratis mee)

 

Uitbreidingsmogelijkheid:

 • Decolleté €100,- 45 minuten
  Combinatie behandeling gezicht, hals, decolleté €215,- (incl. €10,- korting) 105 minuten
 • Skinneedler kuur: 4-6 behandelingen 1 x per 3 weken
 • 4 behandelingen gezicht incl. hals €475,- incl. €25,- korting, bij eerste behandeling gehele bedrag vooraf te voldoen. (Indien kuur van 4 x gewenst met decolleté: + €400,-)
 • 6 behandelingen gezicht incl. hals €715,- incl. €35,- korting, bij eerste behandeling gehele bedrag vooraf te voldoen. (Indien kuur van 6 x gewenst met decolleté: + €600,-)

Bij Flavour Visagie behandelen wij de hals gratis mee, oorspronkelijke waarde van de behandeling hals is €110,-

 

Wanneer kunnen wij u niet behandelen:

 • Infecties in het behandelgebied: o.a. open wonden, koortslip, actief eczeem, rosacea
 • Actieve acne
 • Huidkanker
 • Diabetes
 • Afwijking in bloedstolling
 • Zwangerschap
Junior schoonheidsspecialisten behandelingen

€ 25 – 30 minuten

Er word gewerkt met de Skeyndor Essential lijn. De huidproducten uit de Essential lijn zijn ontwikkeld met werkstoffen uit planten en kruiden. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en heerlijk zacht voor de huid. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit reinigers, crèmes en maskers. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

De merknaam is afgeleid van het woord skin, dit betekent huid, en d’or, en betekent goud. Dit is ook wat Skeyndor wil uitstralen. Skeyndor wil de huid zo mooi mogelijk laten stralen, door middel van zeer goede verzorging.

De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Deze behandelingen zijn leuk geprijsde behandelingen die gegeven worden door onze junior schoonheidsspecialistes. We hebben keuze uit een basis gezichtsbehandeling en een basis+ gezichtsbehandeling:

 • Stap 1 – Het reinigen van de huid
 • Stap2 – Neutraliseren van de huid
 • Stap 3 – Nek- en schoudermassage
 • Stap 4 – Masker
 • Stap 5 – Neutraliseren van de huid
 • Stap 6 – Dagcreme

€ 40 – 45 minuten

Er word gewerkt met de Skeyndor Essential lijn. De huidproducten uit de Essential lijn zijn ontwikkeld met werkstoffen uit planten en kruiden. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en heerlijk zacht voor de huid. De uitgebreide productlijn bestaat onder andere uit reinigers, crèmes en maskers. De producten sluiten perfect op elkaar aan en zijn onderling te combineren.

De merknaam is afgeleid van het woord skin, dit betekent huid, en d’or, en betekent goud. Dit is ook wat Skeyndor wil uitstralen. Skeyndor wil de huid zo mooi mogelijk laten stralen, door middel van zeer goede verzorging.

De producten van Skeyndor zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

Deze behandelingen zijn leuk geprijsde behandelingen die gegeven worden door onze junior schoonheidsspecialistes. We hebben keuze uit een basis gezichtsbehandeling en een basis+ gezichtsbehandeling:

 • Stap1 – Reinigen van de huid
 • Stap 2 – Neutraliseren van de huid
 • Stap 3 – Onzuiverheden verwijderen.
 • Stap 4 – Nek- en schoudermassage
 • Stap 5 – Masker
 • Stap 6 – Neutraliseren van de huid
 • Stap 7 – Dagcreme

Voor een impressie van ons werk kijk op onze Facebook of Instagram pagina.

Bekijk onze
online agenda

En boek eventueel direct uw gewenste tijdstip. Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heb je een vraag?

Alle vragen zijn welkom! We zullen jou zo spoedig mogelijk antwoorden.