GEZICHTSBEHANDELINGEN & MICRODERMABRASIE *WOMEN ONLY*

Bij Flavour Visagie kun je sinds kort ook terecht voor natuurlijke gezichtsbehandelingen van Oolaboo. Olaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Een gezichtsbehandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de natuurlijke gezichtsbehandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

prijzen

NATUURLIJKE GEZICHTSBEHANDELINGEN

INSTANT NUTRITION FACE CEREMONY € 62,50

 • 60 minuten – Geschikt voor alle huidcondities

De authentic treatment geeft je een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij je huidconditie. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd essential cocktail, ook weer speciaal voor jou geselecteerd, om je huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid weer straalt met een nieuwe frisheid. Gedurende deze behandeling kan er extra aandacht besteed worden aan de lijntjes rondom de ogen met behulp van de ageless moisturizing & cooling eye pads.

MICRODERMABRASIE BEHANDELING € 77,50

 • 75 minuten

Onze huid vernieuwt zich normaliter iedere 30 dagen. Tijdens het ouder worden, vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe teint krijgen en er ontstaan fijne lijntjes. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie is een diep penetrerende, intensieve mechanische peeling. Deze is zacht op de huid, maar effectief in het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor ademt de huid beter en worden de ingrediënten van de gebruikte huidproducten beter geabsorbeerd door ook de diepste huidlagen, die snel beginnen met regenereren.

DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN VAN DE MICRODERMABRASIE BEHANDELING:

 • Minder diepe rimpels
 • Minder verstoppingen
 • Frissere teint, de huid is beter doorbloed
 • Kleinere poriën en een soepelere huid
 • De huid voelt zachter, doordat de dode huidcellen zijn verwijdert
 • De huid word steviger, daar de aanmaak van het steunweefsel ofwel collageen is gestimuleerd

Inhoud van de microdermabrasie behandeling 75 minuten:

Het reinigen van de huid
De microdermabrasiebehandeling
Het aanbrengen van het masker
Schouder/nek- of handmassage
Het aanbrengen van de elixer
Het aanbrengen van de dag- of nachtcreme

TRUFFLE INDULGENCE LUXURY TREATMENT € 81,00

 • 75 minuten – Geschikt voor een huid met een verminderde doorbloeding, lijntjes en een verslapte- en rijpe(re) huid

Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat te ervaren, is deze behandeling ontwikkeld. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert en eindigt met een handscrub en een handpakking. Na de oppervlakte en diepte reiniging volgt een 2-fasen gezichtsmassage, nl; Shiatsu drukpuntmassage, uitgevoerd met 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd ‘essential cocktail’. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders met exclusieve en effectieve massagegrepen. Voordat het geweldig geurende truffle masker wordt opgebracht en je een decolleté- pakking krijgt, zal er eerst extra aandacht besteed worden aan de ogen d.m.v. een anti-aging oogbehandeling met ageless moisturizing & cooling eye pads. Wanneer je huid alle bioactieve werkstoffen uit het masker opneemt ontvangen je handen en heerlijke handmassage. Er wordt afgesloten met een specifeke penceelmassage rond de ogen. De producten welke worden gebruikt hebben een exclusieve samenstelling hebben van witte truffel, Zwitserse appel en arganstamcellen, deze hebben een anti-verouderende en rimpelvullende werking. De anti-oxidanten en vitamines helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen, waardoor je huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet!

MEET & TREAT € 33,50

 • 30 minuten – Geschikt voor alle huidcondities

De meet and treat bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met Oolaboo en Flavour Visagie, dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuisgebruik.Indien er voor de oolaboo truffle lijn gekozen word tijdens deze behandeling is er een bijbetaling van €10,00

GOODBYE REDNESS TREATMENT € 48,50

 • 45 minuten – Geschikt voor rode, couperose, rosacea, eczeem & weerstandloze huidcondities en mensen met een parfum allergie.

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe en agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. Tijdens deze behandeling krijg je een dubbel kalmerend masker. Te beginnen met korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker waarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker, dankzij o.a. het gepatenteerde bioactieve ingrediënt IBR CalmDeAge (een concentraat afkomstig uit de zaden van de dadelpalm). Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van cosmetische voedingssupplementen, om de problemen van roodheid, couperose, rosacea en eczeem van binnenuit te behandelen.

DEEP CLEANSING PURIFYING TREATMENT € 48,50

 • 45 minuten – Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verkleinen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diepzuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talgremmende eigenschappen dankzij Vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatisu technieken. Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van de cosmetische voedingssupplementen, om het probleem van een vette, onzuivere en/of acne huid, van binnenuit te behandelen.

QUICK DEEP PEEL TREATMENT € 33,50

 • 30min – Geschikt voor alle huidcondities m.u.v. rosacea en exceem

De quick deep peel treatment staat voor een korte, zeer effectieve skin boost treatment en zorgt voor een enorme verbetering van de huid. We richten ons d.m.v. een oppervlakte reiniging en een zeer intensieve peeling op het effectief verwijderen van verhoornde cellen, verminderen van lijntjes, rimpeltjes en lichte littekens. Daarnaast zal er een stimulering van de doorbloeding plaatsvinden waardoor de toevoer van zuurstof en voedingstoffen verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dankzij deze behandeling krijgt de huid weer een mooie en egale opperhuid en een fantastische natuurlijke glow. De quick deep peel treatment zorgt er tevens voor dat de collageen stimulerende ingrediënten van de beschermende producten waarmee de behandeling wordt afgesloten, nog beter naar de juiste plek in de huid worden getransporteerd en je ook langer/intensiever profijt hebt van het productgebruik thuis.

QUICK DEEP PEEL CURE (5 weken)

 • 5 Weken – Geschikt voor alle huidcondities m.u.v. rosacea en exceem

De quick deel peel treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor huiden welke aan de oppervlakte een inke boost kunnen gebruiken, zoals ink verhorende huiden, huiden met beginnende lijntjes of oppervlakkige littekens. Gedurende een 5 weken durende korte, doch resultaatgerichte kuur, wordt de opperhuid zeer intensief behandeld. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Doordat de behandelingen zeer kort op elkaar worden afgestemd, is het resultaat nog verbluffender en houd je ook zichtbaar langer plezier van huidverbeteringen. Vraag je specialist naar de mogelijkheden.

DEEP CLEANSING PURIFYING CURE (12 weken)

 • 12 Weken – Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne

De deep cleansing purifying treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde sebum (talg) productie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). Gedurende 12 weken gaan we je huid intensief behandelen, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Vraag je specialist naar de mogelijkheden.

Bekijk onze online agenda

En boek eventueel direct uw gewenste tijdstip. Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Boek een afspraak

Beauty behandelingen van Flavour Visagie

Bruidsdiensten
Gelegenheidsmake-up
Gezichtsbehandelingen
Hand en Voetverzorging
Ontharen
Permanente Make-up
Persoonlijk Make-up Advies
Spray Tanning
Wimper & Wenkrauw Behandelingen