Kinderfeestjes2018-12-03T07:20:40+00:00

KINDERFEESTJES BIJ FLAVOUR VISAGIE

4-8 JAAR PRINSESSENFEESTJE

Voor de allerjongste meisjes organiseren wij make-upfeestjes met een prinsessenthema.De meisjes worden heel subtiel met mooie glittertjes en glansjes opgemaakt en naar wens een glittertatoo aangebracht door onze visagistes. Deze is thuis weer te verwijderen met een beetje olie. Tijdens het make-up kinderfeestje in onze salon in Rotterdam zullen we ook de nageltjes van de meisjes lakken. Uiteraard wordt iedereen tijdens het prinsessenfeestje voorzien van limonade en lekkernijen. Na afloop van het prinsessenfeest krijgt iedere deelneemster een leuk presentje mee naar huis.

Het prinsessenfeest in onze studio in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 4 en de 8 jaar. Het is ook mogelijk om het prinsessenfeest bij u thuis te houden. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden. 

De dag en het tijdstip van het prinsessenfeestje wordt in overleg afgesproken. Eventueel kan het prinsessenfeest gecombineerd worden met een photoshoot

Het visagie kinderfeestje is geschikt voor groepen van maximaal twintig deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Prijzen

8-12 JAAR MAKE-UP FEESTJE / BEAUTY FEESTJE

Meisjes die 9, 10, 11 of 12 jaar worden kunnen hun visagie kinderfeestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie in Rotterdam vieren in de vorm van een make-up workshop. Bij de jarige wordt stap voor stap voorgedaan op de helft van het gezicht hoe ze zich het mooiste op kan maken. De overige meisjes mogen dit tijdens het visagie kinderfeestje nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes tijdens deze make-up workshop uiteraard helpen. Tijdens de make-up workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over oogmake-up, blusher, lipgloss, nageltjes lakken, reinigen en glittertjes. Tijdens het visagie kinderfeestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en lekkernijen. Na afloop krijgt iedere deelnemer van het visagie kinderfeestje een leuk presentje mee naar huis.

De make-up workshop in onze studio in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 8 en de 12 jaar. Het is ook mogelijk om het make-up workshopfeestje bij u thuis te houden. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

De dag en het tijdstip van het visagie kinderfeestje in Zuid-Holland spreken we in overleg af. U kunt de make-up workshop combineren met een photoshoot.

Het visagie kinderfeestje is geschikt voor groepen van maximaal twintig deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Prijzen

13-19 JAAR MAKE-UP FEESTJE / BEAUTY FEESTJE

Meiden in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar kunnen hun visagie tienerfeestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie in Rotterdam vieren in de vorm van een make-up workshop. Bij de jarige wordt stap voor stap voor gedaan op de helft van haar gezicht hoe ze zich het mooiste op kan maken. De overige meisjes mogen dit tijdens de visagie workshop nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes tijdens deze make-up workshop uiteraard helpen. Tijdens de tienermake-up workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over reinigen, foundation, camouflage, wenkbrauwen stylen, oogmake-up, blusher, lipgloss en nagels lakken. Tijdens het visagie feestje wordt iedereen voorzien van wat lekkernijen en te drinken. Na afloop krijgt iedere deelneemster van het visagie feestje een leuk presentje mee naar huis.

De tienermake-up workshop in onze studio in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 13 en de 19 jaar.

Soms is het is ook mogelijk om het tienerfeest bij u thuis te houden. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

De dag en het tijdstip van het visagie kinderfeestje in Zuid-Holland spreken we in overleg af.

U kunt de make-up workshop combineren met een photoshoot.

Het visagie tienerfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 30 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Prijzen

TO KNOW

AANVULLENDE
INFORMATIE

voor de kinderfeestjes van Flavour Visagie

  • Feestjes in salon of op locatie
  • Incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten
  • mogelijk i.c.m een photoshoot.
  • Dag en tijdstip in overleg

PHOTOSHOOT OPTIE

Fotoshoot kids at Flavour Visagie
Afbeeldingsresultaten voor kinderfeestje fotoshoot

  • 1 tot 5 kinderen €85,- pakketprijs
  • Boven de 5 kinderen, per kind extra €13.95
  • Incl. 2 fotos per kind + gratis groepsfoto digitaal aangeleverd

Foto’s worden headshots en halfbodyshots | Fotoshoot tijdsduur afhankelijk van aantal kinderen: 30 min. – max 60 min. | Foto’s nabestellingen € 6 euro per foto.

prijzen

KINDERMAKE-UP FEESTJES

4-8 Jaar Prinsessen feestje

minimaal 5 kids

€ 18,50

8-12 Jaar Make-up feestje

minimaal 5 kids

€ 18,50

Prijzen zijn per persoon met minimaal 5 deelnemers.

Mogelijk tot 50 personen | Prijzen zijn incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen. | Photoshoot is mogelijk.

Reserveren op zondag kan!

Wil je meer informatie ontvangen?
Dan horen wij het graag.

Inschrijven

prijzen | groepskorting

TIENER MAKE-UP WORKSHOP

1 persoon

3500± 45 minuten

2-3 personen

3000± 75 minuten

4-8 personen

2500± 120 minuten

9 + personen

2000± 120 minuten

Prijzen zijn per persoon.

Mogelijk tot 50 personen | Prijzen zijn incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen. | Photoshoot is mogelijk.

Reserveren op zondag kan!

Wil je meer informatie ontvangen?
Dan horen wij het graag.

InschrijvenAccepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Blijf op de hoogte van alle leuke acties en ontvang van ons de nieuwsbrief! U kunt zich uiteraard makkelijk afmelden.
Verzenden
Accepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.