KINDERFEESTJES BIJ FLAVOUR VISAGIE

4-8 JAAR PRINSESSENFEESTJE

Voor de allerjongste meisjes organiseren wij bij Flavour Visagie make-upfeestjes met een prinsessenthema. De meisjes worden heel subtiel met mooie glittertjes en glansjes opgemaakt en naar wens wordt er een glittertattoo aangebracht door onze visagistes. We starten tijdens het beauty feestje met het reinigen van de gezichtjes en gebruiken oogschaduw 2 kleurtjes, mascara, blusher, lipgloss. De glitter tattoo is makkelijk te verwijderen met een beetje olie. Tijdens het prinsessenfeestje zullen we ook de nageltjes van de meisjes lakken. Uiteraard wordt iedereen tijdens het prinsessenfeestje voorzien van limonade en wat lekkers. Na afloop van het prinsessenfeestje krijgen deelneemsters een leuk presentje mee naar huis.

Het prinsessenfeestje in onze salon in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 4 en de 8 jaar. Het is ook mogelijk om het feestje op locatie te organiseren. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden. 

De dag en het tijdstip van het prinsessenfeestje kan in overleg worden afgestemd. Eventueel kan het feestje kan eventueel ook worden gecombineerd met een photoshoot.

Het prinsessenfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 20 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Prijzen

8-12 JAAR MAKE-UP FEESTJE / BEAUTY FEESTJE

Voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar organiseren wij bij Flavour Visagie speciale kinder make-up workshops. Bij de jarige wordt op de ene helft van het gezicht stap voor stap voorgedaan hoe ze zich het mooiste kan opmaken. Daarna mogen alle aanwezigen dit tijdens de workshop nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes uiteraard helpen. Gedurende de workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over oogmake-up, blusher, lipgloss, nageltjes lakken, reinigen en glittertjes. Tijdens het feestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en wat lekker. Na afloop krijgen alle aanwezigen een leuk presentje mee naar huis.

Dit kinderfeestje onze salon in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 8 en de 12 jaar. Het is ook mogelijk om het het feestje op locatie te organiseren. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

De dag en het tijdstip van het kinderfeestje kan in overleg worden afgestemd. Het feestje kan eventueel ook worden gecombineerd met een photoshoot.

Het kinderfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 20 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Prijzen

13-19 JAAR MAKE-UP FEESTJE / BEAUTY FEESTJE

Voor meiden van 13 tot met 19 jaar organiseren we bij Flavour Visagie in Rotterdam speciale beauty feestjes voor tienermeiden. Bij de jarige wordt op de ene helft van het gezicht stap voor stap voor gedaan hoe ze zich het mooiste kan opmaken. Daarna mogen alle aanwezigen dit tijdens de workshop nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes uiteraard helpen. Gedurende de workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over reinigen, foundation, camouflage, wenkbrauwen stylen, oogmake-up, blusher, lipgloss en nagels lakken. Tijdens het feestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en wat lekker. Na afloop krijgen alle aanwezigen een leuk presentje mee naar huis.

Dit beautyfeestje in onze salon in Rotterdam is geschikt voor meiden tussen de 13 en de 19 jaar. Het is ook mogelijk om het feestje op locatie te organiseren. Dit kan in zowel Zuid-Holland als Zeeland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

De dag en het tijdstip van het beautyfeestje kan in overleg worden afgestemd. Het feestje kan eventueel ook worden gecombineerd met een photoshoop.

Het beautyfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 30 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Prijzen

TO KNOW

AANVULLENDE
INFORMATIE

voor de kinderfeestjes van Flavour Visagie

  • Feestjes in salon of op locatie
  • Incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten
  • mogelijk i.c.m een photoshoot.
  • Dag en tijdstip in overleg
  • Duur ± 1.5 uur afhankelijk van aantal kids en leeftijd

PHOTOSHOOT OPTIE

Fotoshoot kinderfeestje at beauty salon Flavour Visagie te Rotterdam mogelijk. Prijs en informatie op aanvraag

prijzen

KINDERMAKE-UP FEESTJES

4-8 Jaar Prinsessen feestje

minimaal 4 kids

€ 19,50

8-12 Jaar Make-up feestje

minimaal 4 kids

€ 19,50

Prijzen zijn per persoon met minimaal 5 deelnemers. | Duur ± 1.5 uur afhankelijk van aantal kids en leeftijd.

4 kinderen is het tevens mogelijk!
klik dan hier

Mogelijk tot 50 personen | Prijzen zijn incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen. | Photoshoot is mogelijk.

Reserveren op zondag kan!

Wil je meer informatie ontvangen?
Dan horen wij het graag.

Inschrijven

prijzen | groepskorting

TIENER MAKE-UP WORKSHOP

1 persoon

3500± 45 minuten

2-3 personen

3000± 75 minuten

4-8 personen

2500± 120 minuten

9 + personen

2000± 120 minuten

Prijzen zijn per persoon. | Duur ± 1.5 uur afhankelijk van aantal kids en leeftijd.

Mogelijk tot 50 personen | Prijzen zijn incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen. | Photoshoot is mogelijk.

Reserveren op zondag kan!

Wil je meer informatie ontvangen?
Dan horen wij het graag.

Inschrijven