Natuurlijke-Gezichtsbehandelingen2018-11-13T14:54:26+00:00

GEZICHTSBEHANDELINGEN & MICRODERMABRASSIE

In onze schoonheidssalon te Rotterdam bieden wij nu ook de natuurlijke gezichtsbehandelingen van Oolaboo aan. Olaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals: parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.

Een gezichtsbehandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de natuurlijke gezichtsbehandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

prijzen

NATUURLIJKE GEZICHTSBEHANDELINGEN

INSTANT NUTRITION FACE CEREMONY € 29

25 minuten gezichtsbehandelingen

 1. Appetizing handwas ceremony
 2. Cleansing ceremony
 3. Masker of (deel)massage
 4. Closing cream ceremony
 5. Productadvies afgestemd op uw huidconditie van onze schoonheidsspecialiste

Instant zegt het al: een korte en effectieve gezichtsbehandeling. Ideaal om kennis te maken met de Oolaboo gezichtsbehandelingen of als een ‘lunch pauze’ voor de huid. Tijdens deze voedende, herstellende en beschermende gezichtsbehandeling maakt onze schoonheidsspecialiste gebruik van anti-oxidanten en daardoor bieden we een effectieve bescherming tegen externe, agressieve biologische- en milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

PURE CLARIFYING FACE CEREMONY € 59 OF € 74

55 of 70 minuten gezichtsbehandelingen

 1. Appetizing handwas ceremony
 2. Cleansing ceremony
 3. Deep cleansing + onzuiverheden verwijderen
 4. Masker
 5. Productadvies afgestemd op uw huidconditie van onze schoonheidsspecialiste

Deze gezichtsbehandeling is uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. Met deze ceremonie brengt de schoonheidsspecialiste de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat van deze gezichtsbehandeling is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve natuurlijke ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

RELIEVE INTENSE FACE CEREMONY € 59

55 minuten gezichtsbehandelingen

 1. Appetizing handwas ceremony
 2. Cleansing ceremony
 3. Deep cleansing + basis onzuiverheden verwijderen
 4. Masker
 5. Massage ceremony
 6. Closing cream
 7. Productadvies afgestemd op uw huidconditie van onze schoonheidsspecialiste

Belangrijke focus van de schoonheidsspecialiste voor uw huid, tijdens deze gezichtsbehandeling is om uw huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze natuurlijke ‘boost’ op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

TRUFFLE INDULGENCE FACE CEREMONY € 89

85 minuten gezichtsbehandelingen

 1. Appetizing handwas ceremony
 2. Cleansing ceremony + epileren
 3. Deep cleansing + onzuiverheden verwijderen
 4. Luxury mask ceremony
 5. Massage
 6. Relaxing eye treatment
 7. Closing cream
 8. Productadvies afgestemd op uw huidconditie van onze schoonheidsspecialiste

Deze gezichtsbehandeling geeft u het ultieme gevoel van luxe en exclusiviteit. Daarnaast geeft deze gezichtsbehandeling het beste anti-aging resultaat. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen van de schoonheidsspecialiste en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet na deze natuurlijke gezichtsbehandeling! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

MICRODERMABRASIE BEHANDELING € 75

75 minuten gezichtsbehandelingen

Onze huid vernieuwt zich normaliter iedere 30 dagen. Tijdens het ouder worden, vertraagt dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid kan een doffe teint krijgen en er ontstaan fijne lijntjes. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie. Deze techniek zorgt ervoor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Microdermabrasie is een diep penetrerende, intensieve mechanische peeling. Deze is zacht op de huid, maar effectief in het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor ademt de huid beter en worden de ingrediënten van de gebruikte huidproducten beter geabsorbeerd door ook de diepste huidlagen, die snel beginnen met regenereren. 

Inhoud van de microdermabrasie behandeling 75 minuten:

 1. Het reinigen van de huid
 2. De microdermabrasiebehandeling
 3. Schouder/nek- of handmassage
 4. Het aanbrengen van de elixer
 5. Het aanbrengen van de dag- of nachtcreme

Direct zichtbare resultaten van de microdermabrasie behandeling:

 1. Minder diepe rimpels
 2. Minder verstoppingen
 3. Frissere teint, de huid is beter doorbloed
 4. Kleinere poriën en een soepelere huid
 5. De huid voelt zachter, doordat de dode huidcellen zijn verwijdert
 6. De huid word steviger, daar de aanmaak van het steunweefsel ofwel collageen is gestimuleerd

Bekijk onze online agenda

En boek eventueel direct uw gewenste tijdstip. Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Boek een afspraakAccepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Blijf op de hoogte van alle leuke acties en ontvang van ons de nieuwsbrief! U kunt zich uiteraard makkelijk afmelden.
Verzenden
Accepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.