Home2018-10-16T19:02:16+00:00

FLAVOUR VISAGIE

Flavour Visagie is een salon in Rotterdam / Kralingen waar je terecht kan voor verschillende beauty diensten. Elke medewerkster heeft haar eigen beauty specialisatie. Meerdere opleidingen zijn gevolgd om de klant de beste behandelingen te kunnen geven, waarbij de beste producten worden gebruikt. Ons doel is om elke klant mooi en tevreden de deur uit te zien gaan. Belangrijk vinden wij dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt in onze salon.

De eigenaresse van Flavour Visagie, Fleur Bakker is een ervaren visagiste die jou zakelijk als particulier opleid tot een specialist.

Over Fleur Bakker

Bekijk onze online agenda

En boek eventueel direct uw gewenste tijdstip. Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Boek een afspraak

FLEUR BAKKER

Fleur Bakker volgde haar visagie opleiding bij de befaamde make-upschool Mieke Petiet. Daar werd ze tevens geselecteerd voor de unieke vervolgopleiding Gruppo Select, waar ze de verfijnde kneepjes van het vak leerde. Sinds 2005 heeft ze haar eigen salon Flavour Visagie, hier organiseert zij met veel succes o.a. de make-up workshops, feestjes en leidt ze professionals op. Zij en haar visagistenteam brengen iedereen kennis bij over make-up en maakt je bewust van je individuele uiterlijke kenmerken.

Opleidingen voor professionalsAccepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Blijf op de hoogte van alle leuke acties en ontvang van ons de nieuwsbrief! U kunt zich uiteraard makkelijk afmelden.
Verzenden
Accepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.