VISAGIE OPEIDINGEN

VISAGIE OPLEIDING

De visagie opleiding, visagie training en visagie cursus van Flavour Visagie in Rotterdam is bedoelt voor professionals zoals bijvoorbeeld kappers en schoonheidsspecialistes. Ook visagistes die hun kennis weer willen op frissen kunnen aan de visagie opleiding deelnemen. Of als je altijd al visagiste hebt willen worden, maar twijfelt of een loopbaan binnen de visagie echt wat voor jou is? Ook dan kan de visagie opleiding bij Flavour Visagie een uitkomst bieden.

Tijdens de opleiding / training in onze salon in Rotterdam leer je individueel van een professionele visagiste hoe je een goede basis dag make-up en een avond make-up kan aanbrengen bij je klant. Je mag tijdens de visagie training kiezen of je je wilt focussen op visagie voor de donkere huid of op visagie voor de Aziatische of blanke huid. Bovendien bieden wij bij Flavour Visagie de keuze om je visagie training te volgen voor een jong of ouder model. Een combinatie van deze twee is uiteraard ook mogelijk.

Mocht je naast de dag make-up en avond make-up ook nog andere visagie trainingen willen volgen, dan kan dit in overleg met de trainer.
Na de training ontvang je een certificaat van deelname aan de visagie training bij Flavour Visagie in Rotterdam.

Neem voor meer informatie over prijzen en data contact met ons op via 0651596196 of mail naar info@flavourvisagie.nl

Prijzen

CURSUS WIMPERSTYLIST

Cursus wimperextensions / mink lashes €200,= excl. btw (excl. startpakket)
Basis startpakket €150,= excl. btw
Mink Lashes one by one techniek of 3D / 6D techniek:
Duur: 1 dag: +/- 5uur
Prijzen zijn incl. lunch

Mocht je voor je training geen model ter beschikking hebben? Dan kan Flavour Visagie je helpen met het vinden van een geschikt wimpermodel. Trainingmaterialen en benodigdheden zijn tijdens de training aanwezig. Een starterskit kun je op de dag van training in onze salon in Rotterdam aanschaffen.

Tijdens de training werken we in kleine groepen van maximaal vier personen en worden jullie begeleid door een gecertificeerde professional. Na de training volgt een terugkom dag, die in overleg met de cursisten wordt bepaald. Intensieve begeleiding kleine groepjes van max. 4 pers. met 1 wimpertrainster incl. erkend Flavour Visagie mink lashes certificaat. Tijdens deze terugkom dag ga je bij ons in de salon in Rotterdam een opvulbehandeling bij je model uitvoeren van normale of mink lashes. Daarnaast vragen wij je om foto’s mee te nemen van tenminste drie recent uitgevoerde mink lash behandelingen. Indien deze foto’s door onze wimperspecialiste zijn goedgekeurd krijgt de cursist een certificaat van deelname aan de training bij Flavour Visagie mee.

Data: Deze training wordt ongever één keer per maand georganiseerd.

Neem voor meer informatie en beschikbare data contact met ons op via 0651596196 of mail naar info@flavourvisagie.nl

Prijzen

prijzen visagie opleiding | wimperstylist opleiding

VISAGIE OPLEIDINGEN

Visagie Training incl. shapen / contouren

17500excl. btw
  • Duur: 3 uur
  • Certificaat

Wimperstylist training

20000excl. btw
  • Duur: 5 uur
  • Certificaat

Prijzen zijn per persoon.

De visagie training is een privé les

De visagie & wimperstylist training zijn incl. verbruik make-upprodukten.

De wimperstylist training is incl. lunch.
Excl. startpakket, basis startpakket € 150 excl. btw

Voor verdere informatie en de data voor de wimperstylist training klik op de inschrijf button.
Dan horen wij het graag.

Inschrijven