Optie 1/3 – PRINSESSENFEESTJE 4 tot 8 JAAR

Voor de allerjongste meisjes organiseren wij bij Flavour Visagie make-upfeestjes met een prinsessenthema. De meisjes worden heel subtiel met mooie glittertjes en glansjes opgemaakt en naar wens wordt er een glittertattoo aangebracht door onze visagistes. We starten tijdens het beauty feestje met het reinigen van de gezichtjes en gebruiken 2 kleurtjes oogschaduw, mascara, blusher, lipgloss. De glitter tattoo is makkelijk te verwijderen met een beetje olie. Tijdens het prinsessenfeestje zullen we ook de nageltjes van de meisjes lakken. Uiteraard wordt iedereen tijdens het prinsessenfeestje voorzien van limonade en wat lekkers. Na afloop van het prinsessenfeestje krijgen deelneemsters een leuk presentje mee naar huis.

De dag en het tijdstip van het prinsessenfeestje kan in overleg worden afgestemd. Eventueel kan het feestje ook worden gecombineerd met een photoshoot.

Het prinsessenfeestje in onze salon in Rotterdam is geschikt voor meisjes tussen de 4 en de 8 jaar. Het is ook mogelijk om het feestje op locatie te organiseren. Dit kan in zowel Zuid-Holland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

De dag en het tijdstip van het prinsessenfeestje kan in overleg worden afgestemd.

Het prinsessenfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 20 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon en mocht je meer informatie willen ontvangen dan horen wij het graag.

PRINSESSENFEESTJES  €23,50
 • minimaal 4 kids
 • duur ± 1.5 uur (afhankelijk van aantal kids en leeftijd)
 • prijs is per persoon

 • Kom je met 2-3 kids dan zijn de prijzen €27,50 p.p.

Optie 2/3 – MAKE UP FEESTJE 8 tot 12 Jaar

Voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar organiseren wij bij Flavour Visagie speciale kinder make-up feestjes. Bij de jarige wordt op de ene helft van het gezicht stap voor stap voorgedaan hoe ze zich het mooiste kan opmaken. Daarna mogen alle aanwezigen dit tijdens de workshop nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes uiteraard helpen. Gedurende de workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over oogmake-up, blusher, lipgloss, nageltjes lakken, reinigen en glittertjes.

Tijdens het feestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en wat lekkers. Na afloop krijgen alle aanwezigen een leuk presentje mee naar huis.

De dag en het tijdstip van het kinderfeestje kan in overleg worden afgestemd.

Het kinderfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 20 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon en mocht je meer informatie willen ontvangen dan horen wij het graag.

MAKE-UP FEESTJE €23,50
 • minimaal 4 kids
 • duur ± 1.5 uur (afhankelijk van aantal kids en leeftijd)
 • prijs is per persoon

 • Kom je met 2-3 kids dan zijn de prijzen €27,50 p.p.

Optie 3/3 – TIENER MAKE-UP 13 tot 19 JAAR

Voor meiden van 13 tot met 19 jaar organiseren we bij Flavour Visagie in Rotterdam speciale beauty feestjes voor tienermeiden. Bij de jarige wordt op de ene helft van het gezicht stap voor stap voor gedaan hoe ze zich het mooiste kan opmaken. Daarna mogen alle aanwezigen dit tijdens de workshop nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes uiteraard helpen. Gedurende de workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over reinigen, foundation, camouflage, wenkbrauwen stylen, oogmake-up, blusher, lipgloss en nagels lakken. Tijdens het feestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en wat lekkers. Na afloop krijgen alle aanwezigen een leuk presentje mee naar huis.

Dit beautyfeestje in onze salon in Rotterdam is geschikt voor meiden tussen de 13 en de 19 jaar. Het is ook mogelijk om het feestje op locatie te organiseren. Dit kan in zowel Zuid-Holland. Hier zijn wel reiskosten aan verbonden.

De dag en het tijdstip van het beautyfeestje kan in overleg worden afgestemd.

Het beautyfeestje is geschikt voor groepen van maximaal 30 deelnemers. De genoemde prijzen zijn inclusief het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Let op: Bij Flavour Visagie verzorgen wij geen Arabische make-up stijlen.

Prijzen

Workshop met 1 persoon €49,50
 • ± 45 minuten
 • prijs is per persoon
Workshop met 2 personen of meer €39,50
 • ± 75 – 120 minuten
 • prijs is per persoon

Prijzen zijn per persoon en mocht je meer informatie willen ontvangen dan horen wij het graag.

Prijzen zijn per persoon. | Duur ± 1.5 uur afhankelijk van aantal kids en leeftijd.

Prijzen zijn incl. het gebruik van make-up, reinigingsproducten en versnaperingen.

Wil je meer informatie ontvangen?

Dan horen wij het graag.

Voor een impressie van ons werk kijk op onze Facebook of Instagram pagina.

Afspraak maken

Vul hieronder jouw gegevens in.

Heb je een vraag?

Alle vragen zijn welkom! We zullen jou zo spoedig mogelijk antwoorden.