Spray Tan bij Flavour Visagie

Bij Flavour Visagie in Rotterdam kun je terecht voor een spray tan behandeling. Binnen 15 minuten heb je een prachtige bruine teint. Met spray tanning krijg je namelijk veilig en snel een egale bruine kleur. Je hoeft niet onder de zonnebank of uren in de zon liggen voor een mooi gebruinde huid. Spray tan is bovendien een snelle, makkelijke en veilig manier om prachtig bruin te worden.

Een spray tan behandeling in onze salon in Rotterdam duurt ongeveer een kwartier. In een compleet ingerichte spray tan ruimte vernevelen wij een bruiningslotion van Vani-T met een speciaal spray tan apparaat.

Voor onze spray tan behandelingen maken we gebruik van de producten van Vani-T. Dit is het enige zelfbruiningsproduct op 100% natuurlijke basis. Vani-T is al talloze keren benoemd tot beste in haar categorie door diverse mode- en beauty magazines. Het spreekt dus voor zich dat Vani-T ook gebruikt wordt door visagisten, beroemdheden en modellen over de hele wereld.

Goed om te weten

  • Spray tan is geschikt voor alle huidtypen
  • Spray tan is geschikt wanneer je vitiligo of andere pigmentproblemen hebt
  • Spray tan geeft een mooie glans en bronzen kleur
  • Spray tan blijft minimaal zeven dagen zitten
  • Spray tan verhult cellulitis, adertjes en striemen
  • Lees de voor- en nazorg handelingen deze staan vermeld onder het kopje extra informatie
  • Je hebt 2 dagen garantie op jouw spray-tan

Prijzen

Wij gebruiken voor alle behandelingen de snel drogende vloeistof op natuurlijke basis van Vani-T. 

Full-Body spray-tan incl. gezicht €37.50
Spray-tan bovenlichaam incl. gezicht  €27.50
Spray-tan gezicht & decolleté €19.00
Spray-tan benen €24.00

VOOR- EN NAZORG

  1. Het is raadzaam om de avond voor je spray tan afspraak bij Flavour Visagie je lichaam goed te scrubben en hydrateren. Gebruik op de dag van de behandeling zelf geen bodylotion, gezichtscrème en dergelijke. Doe voor de behandeling geen deodorant op. Plan schoonheidsbehandelingen zoals de kapper en scheren bij voorkeur de dag voor je spray tan. Behandelingen als waxen zelfs 2 dagen vooraf, zodat eventuele restjes wax helemaal weg zijn. Indien je je wenkbrauwen wilt epileren kun je dit ook vooraf aan je afspraak bij Flavour Visagie laten doen . Tijdens je behandeling mag je wel make-up zoals lipstick en mascara dragen.
  2. De spray tan behandeling duurt ongeveer 10 minuten, daarna duurt het nog 5 minuten om de spray tan goed op te laten drogen. Je mag tijdens de behandeling een donkere bikini aan, maar je mag ook topless zijn, met een donkere string of zonder broekje. Je ben vrij om daar zelf een keuze in te maken. Het duurt na de behandeling nog ongeveer vier tot acht uur voordat de spray tan volledig is ontwikkelt. De ontwikkelingstijd is afhankelijk van welke spray tan vloeistof je kiest.
  3. Na de Spray TanHet is verstandig om na de spray tan wijde, loszittende en donkere kleding dragen en bij voorkeur slippers of ruime schoenen. Neem indien het regent een paraplu mee. Na de behandeling mag je drie tot acht uur niet douchen. Gebruik de eerste uren na de spray tan geen make-up, behalve lipstick en mascara. Tot acht uur na de behandeling mag je niet sporten, door te zweten kan de kleur van de spray tan vlekkerig worden.Smeer je twee keer per dag in met bodylotion, maar begin hier pas mee nadat je hebt gedoucht. Je kunt je teint eventueel zelf onderhouden met een door Flavour Visagie geadviseerde zelfbruiningscreme of spray, hierdoor heb je nog langer profijt van de spray tan. Om te voorkomen dat je spray tan snel vervaagd is het raadzaam om niet te lang te baden of zwemmen. Dep na het douchen de huid droog met de handdoek (niet wrijven). Ga pas weer scrubben als je de laatste restjes spray tan weg wilt hebben en wanneer je opnieuw een spray tan wil hebben. Gebruik hiervoor een scrubhandschoen, zo krijg je de restjes heel gemakkelijk weg.

Voor een impressie van ons werk kijk op onze Facebook of Instagram pagina.

Bekijk onze
online agenda

En boek eventueel direct uw gewenste tijdstip. Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heb je een vraag?

Alle vragen zijn welkom! We zullen jou zo spoedig mogelijk antwoorden.