Workshop Wenkbrauw Training2017-11-10T14:08:02+00:00

WORKSHOP

WENKBRAUW TRAINING
Particulier – HOW TO DO YOUR OWN BROWS

Wil je leren hoe jouw wenkbrauwen jou een open gelifte blik geven, dan ben je bij Flavour Visagie Rotterdam met deze training aan het juiste adres. Goed gevormde wenkbrauwen bepalen voor een groot deel jouw uitstraling en daarom is het zo fijn als je deze zelf goed leert te onderhouden. 

Maar hoe bepaal je nu de juiste vorm. Welke haartjes epileer je en hoe teken je de wenkbrauwen eventueel bij. Onze visagistes weten dat dit is echt best lastig is om zelf thuis te doen. Zelf hebben we met jarenlange ervaring hier goed inzicht ingekregen en willen jou graag alle ins & outs hierover uitleggen in onze schoonheidssalon te Rotterdam.

Indien je teveel haartjes epileert heb je kans dat deze niet meer terug groeien. Je bent toch altijd bang dat je teveel haartjes epileert of misschien heb je juist helemaal geen zichtbare wenkbrauwhaartjes en weet je hier geen raad mee. Onze visagistes leren je dan hoe je zelf een sprekende goed geëpileerde en vormgegeven wenkbrauwen bij jezelf maakt. 

Aan bod komt:

  • De Anastasia methode
    Deze methode is ontwikkeld door Anastasia Soare die in Beverly Hills, die van oorsprong een Roemeense architecte is en in de USA faam kreeg door haar perfecte methode om wenkbrauwen in model te krijgen. Anastasia kijkt altijd naar de botstructuur van haar klant en naar aanleiding daarvan bepaald ze de vorm van de ideale wenkbrauw voor jouw gezichtsvorm, ze maakt daarbij gebruik van een simpele methode om 3 punten vast te stellen : het begin van de wenkbrauw, hoogste punt van de wenkbrauw en het einde van de wenkbrauw.
  • Epileren en waxen
    De exacte vorm bepaald door de visagiste van Flavour Visagie door één van de Anastasia stencils voor wenkbrauwvormen te gebruiken. De keuze welke vorm je gaat gebruiken is afhankelijk van de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen en de botstructuur van jouw gezicht. Om deze vorm te krijgen worden de haartjes buiten de vorm met wax en/of pincet weggehaald. 
  • Bijtekenen om de vorm perfect te maken
    Als de wenkbrauw is gewaxt en geëpileerd, dan gaan we de wenkbrauw nog wat bij tekenen en highlighten om de vorm mooi uit te laten komen. Hierdoor wordt de vorm wat strakker of maak je een dunne wenkbrauw wat voller. Lichte wenkbrauwen maak je zo meer zichtbaar waardoor de complete gezichtsuitdrukking meer expressie krijgt en waardoor ogen als het ware gelift worden. 

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kan je hier bekijken.

prijzen | groepskorting

WENKBRAUW TRAINING

1 persoon

4900± 60 minuten

2-3 personen

4500± 60 - 90 minuten

4-6 personen

3900± 90 - 120 minuten

7 + personen

3500± 120 - 150 minuten

Mogelijk tot 50 personen | Prijzen zijn incl. gebruik reinigingsprodukten, make-upprodukten, thee of frisdrank & versnapering | Photoshoot in nabij gelegen fotostudio in Rotterdam, op aanvraag.

Let op: Reserveren op zondag kan!
Hier is wel een zondagtoeslag van toepassing voor de visagie of workshop van €5 p.p. &  €5 p.p. voor de photoshoot.

Wil je meer informatie ontvangen?
Dan horen wij het graag.

InschrijvenAccepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Blijf op de hoogte van alle leuke acties en ontvang van ons de nieuwsbrief! U kunt zich uiteraard makkelijk afmelden.
Verzenden
Accepteert de voorwaarden
Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier bekijken.