WORKSHOP

WENKBRAUWEN MODELLEREN
Particulier – HOW TO DO YOUR OWN BROWS

Wil je leren hoe jouw wenkbrauwen jou een open gelifte blik kunnen geven? Tijdens de workshop wenkbrauwen modelleren bij Flavour Visagie in Rotterdam leren we je hoe je jouw wenkbrauwen perfect kunt epileren. Goed gevormde wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je uitstraling en je oogopslag. Wij leren je hoe je je wenkbrauwen moet onderhouden en welke vorm het beste bij jouw gezicht en ogen past.

Maar hoe bepaal je de juiste vorm. Welke haartjes epileer je en hoe teken je de wenkbrauwen eventueel bij. Indien je teveel haartjes epileert heb je kans dat deze niet meer terug groeien. Je bent toch altijd bang dat je teveel haartjes epileert of misschien heb je juist helemaal geen zichtbare wenkbrauwhaartjes en weet je hier geen raad mee. Onze visagistes leren je dan hoe je zelf een sprekende goed geëpileerde en vormgegeven wenkbrauwen bij jezelf maakt.Onze visagistes hebben jarenlange ervaring en een uitstekend inzicht en leren jou graag alle ins & outs tijdens de workshop in onze salon in Kralingen.

Tijdens de workshop worden de volgende methodes behandeld:

  • De Anastasia methode
    Deze methode is ontwikkeld door Anastasia Soare die in Beverly Hills, die van oorsprong een Roemeense architecte is en in de USA bekend werd door haar perfecte methode om wenkbrauwen in model te krijgen. Anastasia kijkt altijd naar de botstructuur van haar klant en naar aanleiding daarvan bepaald ze de vorm van de ideale wenkbrauw voor jouw gezichtsvorm, ze maakt daarbij gebruik van een simpele methode om drie punten vast te stellen: het begin van de wenkbrauw, hoogste punt van de wenkbrauw en het einde van de wenkbrauw.
  • Epileren en waxen
    De visagiste van Flavour Visagie bepaald doormiddel van één van de Anastasia stencils de perfecte vorm voor jou. De keuze welke vorm je gaat gebruiken is afhankelijk van de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen en de botstructuur van jouw gezicht. Om deze vorm te krijgen worden de haartjes buiten de vorm met wax en/of pincet weggehaald. 
  • Bijtekenen voor een ultiem resultaat
    Als de wenkbrauw is gewaxt en geëpileerd, dan wordt deze bij getekend en gehighlight om de vorm mooi uit te laten komen. Dit zorgt ervoor dat de vorm wat strakker is of dat de dunne wenkbrauw wat voller lijkt. Lichte wenkbrauwen maak je zo meer zichtbaar waardoor de complete gezichtsuitdrukking meer expressie krijgt en je ogen als het ware gelift worden. 

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

prijzen | groepskorting

WENKBRAUW TRAINING

1 persoon

6000± 60 minuten

2 personen of meer

4500± 60 - 90 minuten

Mogelijk tot 50 personen | Prijzen zijn incl. gebruik reinigingsproducten, make-up producten, thee of frisdrank & versnapering | Photoshoot in nabij gelegen fotostudio in Rotterdam, op aanvraag.

Let op: Reserveren op zondag kan!
Hier is wel een zondagstoeslag van toepassing voor de visagie of workshop van €5 p.p. &  €5 p.p. voor de photoshoot.

Wil je meer informatie ontvangen?
Dan horen wij het graag.

Inschrijven

Workshops van Flavour Visagie

50+ Make Up
Avond Make up
Dag Make Up
Glamour Make up
Shapen / Contouren
Smokey Eyes
Tiener Make up
Wenkbrauw training